Referencer

Herunder nogle udvalgte kundereferencer.

Anders har i mange år hjulpet med vores hjemmeside samt assisteret med udgivelse af vores nyhedsbreve i forbindelse med vores mange forskellige events. Han er yderst lydhør, pålidelig og ihærdig.

Silvia Munro

Ejer, Ledreborg

Web2C fik til opgave at hjælpe os med en ny hjemmeside, der skulle være hurtigt klar, da vores tidligere CMS/hostingløsning skulle lukkes ned.

Web2C leverede på under 3 uger et fuldstændigt responsive website på dansk og engelsk, som til fulde lever op til vores forventinger.

Anders Borring

Direktør, Borring Plast

Anders og Web2C har på rekordtid produceret en meget brugervenlig og overskuelig hjemmeside for os. Men udover det har Anders med sin tilgang til opgaven bidraget væsentligt med forslag til struktur, indhold og kommunikationsforhold inkl. sociale medier.

Anders er ærlig, har en ydmyg tilgang til opgaverne samt passion og know-how om iværksætteri.

Jeg kan varmt anbefale Anders som samarbejdspartner.

Bjørn Haugaard

Ejer, Haugaard Finans

Firmaet NewFair har brugt Web2C siden 2009 til de opgaver, vi ikke selv har haft kompetence til at løse på både Facebook og vores website. Det er en stor lettelse – som mindre firma – når man kan lægge disse tidsrøvende opgaver til side og koncentrere sig om det, man er god til.

NewFair anbefaler på det varmeste Web2C, der altid reagerer hurtigt og kompetent på opgaverne – samtidig til en rimelig timepris. Desuden får man altid ”lidt mere”, da der ofte følger vejledning og gode råd med.

Hanne Fritzböger Rau

Direktør, NewFair

Anders har gennem de sidste seks syv år ved sin dygtighed og pålidelighed været afgørende for udviklingen af vores feriecenter her på Bornholm, først gennem hjælp til skabelse og udbygning af vores hjemmeside og dernæst gennem vejledning og præsentation på de sociale medier og AdWords.

Leif Munk

Indehaver, Munksgården Bornholm

Kan Web2C hjælpe dig?

Klik her for kontakt!